Back in Business




Bunaziua! Am revenit cu forte noi! Imi cer scuze pentru aceasta pauza, am avut o saptamana grea cu multe teste, pentru ca am intrat in vacanta! Voi avea mai mult timp sa ma ocup de blog. Maine revin cu articole proaspete si interesante asa ca aveti ce vedea daca va reintoarceti maine! Multumesc pentru intelegere!

Acum despre conflictul Huidu - Badea.
Acest conflict s-a mai ameliorat, si nu mai starneste interes. Huidu intre timp a avut un alt conflict cu Victor Ciutacu, care s-a terminat.
Stimatul domn Huidu zilele trecute iar a scris despre Badea. Acest articol este cel mai citit si are cele mai multe comentarii pana acum (si anume 671 comentarii)! Mai multe aici.
Totusi lumea s-a cam plictisit de acest conflict, dar Serban tot incearca sa strecoare cate ceva despre Badea in articolele lui, exemplu fiind ultimul lui articol legat despre sport unde a scris:

Sunt doar cateva din sporturile pe care le puteti incerca si voi, poate ca celebrele “fitness, sala si batai cu sacii de box” se pot inlocui cu: mersul pe jos sau cu vreunul dintre sporturile de mai sus!


Apropos, sper ca nu ati uitat sa dati ceasul cu 1 ora inapoi!

Poza de mai sus cu Gainusa, Badea si Huidu apartine acestui site. (Dati click merita vazut!)
Poza aici.

0 comentarii: