Noutati

  • Ieri, Papa Benedict al XVI-lea a adresat de la Balconul Bazilicii Santul Petru din Vatican mesajul lui de Craciun si a rostit binecuvantarea "Urbi et Orbi" in peste 60 de limbi, inclusiv in romana.
  • Oamenii de stiinta au avertizat ca instalatiile de lumini folosite in aceasta perioada de sarbatoare sunt nocive pentru planeta din cauza risipei de electricitate facute. Ei au afirmat ca fiecare beculet crest cantitatea emisiilor de carbon in atmosfera si au recomandat folosirea becurilor ecologice.
    Hmm, totusi fara decoratiuni cu luminite in oras, ar fi prea trist, nu? Solutie exista, becuri ecologice, dar cine se gandeste la asta? Nimeni.
  • Capitala se pregateste in aceste zile sa prepare cel mai lung carnat afumat din lume si cel mai greu tort cu frisca din lume dupa ce pe 21 decembrie, bla bla, stim cu totii am intrat in Cartea Recordurilor. Eu ma gandeam ce se va intampla apoi cu tortul si carnatul?! :D

1 comentarii:

Anonim spunea...

Heh, pai chiar nu stiu ce se va intampla cu tortul nici ce se va intampla cu, carnatul (scuze,nu am cum sa evit cacofonia) dar sper ca vom putea gusta. :))