Noutati; MJ; vacanta; blog

Salutare tuturor...daca mai exista cineva care citeste blogul asta, ii multumesc. Oricum, daca nu, eu sunt de vina. In ultimile luni mi-a pierit cheful si scriam articole numai sa fie ceva scris ca sa nu imi dezamagesc cititorii. Pot spune ca mi-a prins bine aveasta pauza indelungata si voi reveni curand. Cred ca ma mut de pe blogspot...nu pe domeniu. Poate pe wordpress sau pe la nebuni. Ma mai gandesc.
Normal ca stiti cu totii ca a murit MJ. Am sa comentez pe tema asta ... doar un pic. Ma enerveaza faptul ca s-au trezit acum toti sa fie fanii si iubitorii lui MJ! "Off ce te iubeam!" Vreau sa zic ca se vede prin felul de a scrie cine este cu adevarat fan Michael. Ma bucur ca mai este si lume sincera care zice "Eu nu prea il ascultam pe Michael, dar nu aveam nimic cu el! RIP" sau "N-am auzit nici o melodie de la el, dar am ascultat acum si imi place! RIP" (totusi mi se pare ridicol sa nu fii auzit nici o melodie de la celebrul Jackson pana acum, dar se pare exista lume care nu a auzit de el pana acum..cand a murit)
Am citit un articol pe un blog (nu dau nume/adresa, pt ca am vazut pe mai multe bloguri) oameni care au scris ceva de genul "Off, mare pierdere! Nu am ascultat nici o melodie pana acum, insa am dat pe youtube si ce pot sa zic imi place melodia asta 'x'. Ce pacat ca s-a dus! RIP MJ!"
Pai nene, nu stiai de el sau de muzica lui pana acum dar mare pierdere...pff.
Oricum mi se pare deja prea mediatizata aceasta stire, eh, audienta, chestii ...
Alt lucru care ma enerveaza este ca se tot speculeaza acum dupa moartea lui si apar noi acuzatii ex. "Michael nu era tatal biologic al copiiilor!" Pai, cucoana, acum te-ai trezit sa zici? Ne-am cam dat si noi seama ca probabil nu era, altfel copiii ar fii trebuit sa fie mulatrii, poate chiar negrii.
Eu mereu ascultam Mj..de cand ma stiu.
Long Live The King Of Pop! You will live forever in our souls and through your music!
R.I.P. MICHAEL JACKSON

P.S.: am vazut pe twitter, vedete gresind numele lui Michael! FRATILOR se poate asa ceva? (daca nu ati inteles...65% au scris RIP Micheal! Doamne.)

Vacanta placuta in continuare!

10 comentarii:

TiSport.blogspot.com spunea...

In copilărie ascultam MJ ... strângeam toate pozele cu el din toate revistele...dar de o perioada buna de timp (10 ani) când au început tot felu' de controverse, am încetat sa-l mai simpatizez :( ... R.I.P. MICHAEL JACKSON :(

Anonim spunea...

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul www.makeverything.com si www.wowjocuri.ro sectiunea "Linkuri",eu va adaug siteul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.wowjocuri.ro cu titlul "jocuri online"

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

costel_box@yahoo.com

Varby spunea...

In copilarie l-am ascultat pe MJ dar apoi am uitat de el. A fost bun dar ca orice artist s-a afirmat la timpul lui.
Este pacat ca desi ne avem in blogroll ne citim asa de rar. Se aproprie Revelionul si toata lumea se gandeste la excursii. Tu unde mi-ar recomanda sa imi petrec vacanta?
Am scris un articol despre aceasta tema si te provoc la o leapsa in care poti castiga o vacanta de Revelion pe banii mei.
Articolul meu se numeste: "Ghidul alegerii vacantei perfecte de Craciun sau Revelion in 2010"

Varby spunea...

Iti place whisky-ul? Intra pe blogul meu si iti ofer gratuit o sticla de Chivas Regal!

Anonim spunea...

auzi bey nene u asta care ai scris articolu nu conteaza k au devenit fani dupa moartea lui da?in primul rand NU E MORT,in al doilea rand ce te bagi cauta alt articol fiecare cu viata lui ce naiba nici yo nu stiam nici o mel de la el dar am inceput sa il ascult de la presupusa lui moarte asta e !!!!!!!!!!j ink cv zi mersi k sunt generatiile astea tinere care duc mai departe ce a inceput (yo fac parte din aceste generatii):|

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

MISHA spunea...

Buna seara!
Echipa Man’s Club a realizat un nou blog,defapt nu este un blog este o comunitate.Aici criticam dar si laudam tot ce tine de Romania,vedete,politica si asa mai departe.Daca sunteti interesat sa scrieti alaturi de noi contactati-ne pe mail:man_sclub@yahoo.com sau pe blog: http://romaniacii.blogspot.com si va vom trimite invitatia in cel mai scurt timp posibil!

Multumim,echipa Man’sClub

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

I have a website with Games Online and i would like to make
a link exchange with your website.
If you are agree, please add to your blogroll AllGamesOnline.Org with the name "games online"
and then send me an e-mail to rfi_scan@yahoo.com with your code, and i will add you in notime on allgamesonline.org
Thank you for your time.
Have a nice day!
rfi_scan is typing...

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "Schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!