Mircea Badea's blog

Poate unii dintre voi stiti despre conflictul lui Badea cu unii bloggeri (ex.:VisUrat) si cu Serban Huidu. Referitor la domnul Serban, conflictele aveau legatura tot cu "blog" deoarece Huidu a scris chestii urate despre Badea pe blog-ul lui. Ma rog, asta e deja old story.

Mai demult zicea Badea ca isi va face blog, dar pana la urma nu si-a facut. Nah, "el are" multe blog-uri facute de fanii lui sau chiar fake-uri.
Zilele astea a aparut un site nou, care pare a fi blog-ul lui. Majoritatea nu cred asta inca. Pana acum a scris doar un post intitulat "De ce uram femeile" care a aparut si pe site-ul Jurnalul National (nu stiu daca si in ziar) deci nimeni nu mai stie ce sa creada. Eu il cred in stare pe Badea sa-si fi facut blog, ca doar emisiunea lui e un fel de liveblogging.
Poate zice ceva diseara despre asta in emisiune, atunci sa vezi vizite! Pacat insa ca deocamdata nu poate decat sa-si dezamageasca fanii avand doar un post. Celelate posturi sunt asa zise "teste". Nu inteleg ce atatea teste. A bagat o poza, un video (el la sala, evident). Zice ca zilele astea incepe sa posteze.
Om vedea si om trai! Pentru curiosi click aici pentru a viziona blog-ul lui.
Tu ce parere ai, e blog-ul lui Badea? Sau nu te intereseaza?

Le: Pe 30 noiembrie votati Porcul Parlamentar! detalii

4 comentarii:

Anonim spunea...

Buna mersi pentru reclama, da acum facem nishte teste ca sa fiu sigur ca de acum incolo urmeaza bloging adevarat. pentru dusmanii mei: you make me famous!

Anonim spunea...

Salutare... am o intrebare, intrebatoare :) .... facem schimb de link-uri (imi place sa o spun direct)

Dobroi Radu spunea...

nu mi se pare ca asta e blogul lui mircea badea

@mircea badea: tu daca zici ca esti asa perfect, invata sa scrii: "nishte" ..

Boogie spunea...

@ Mircea Badea: Nu iti fac reclama, doar am scris ca poate unii oameni nu au aflat inca :P Oricum nu cred ca tu esti adevaratul Mircea Badea, el nu scrie cu 'sh' (vorba lui Radu) si nu cred ca spune lucruri de gen you make me famous! Oricum "mersi pt comment"