Stiri pe scurt

~ Intretinerea unui apartament de lux ne costa. Nu e de ajuns ca apartamentul in sine costa mult, si intretinerea si chestiile astea costa. Da nah, cine isi permite un asemenea apartament isi permite si intretinerea. Sau nu? (detalii1, detalii2)
Atentie la ninsoare!

~ Primele telefoane cu doua fete au ajuns in si in Romania. Pai, eu nu mi-as lua un asemenea mobil. Adica, cine are nevoie de asa ceva?

~ Madonna noua fata a brand-ului Louis Vuitton pentru 10 mil. de dolari (Probabil mai are nevoie de ceva money acum ca e criza financiara, doh)


~ Dolarul s-a dus sub 3 lei

~ Dacia lanseaza Logan VAN si Logan Pick-Up in Europa de Vest, iar Toyota ocupa primul loc in "Topul Calitatii 2008" publicat de revista germana Auto Bild (in luna octombrie, deci this is old news)

Politica:
Bush: "Razboiul din Irak a fost un succes!"
Recesiunea economica bate si la usa Romaniei
Planul lui Obama de relansare econimica


2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa stii ca unii nu au bani si pt intretinere. Sau ma rog, cu greu o platesc. Ca au zeci de mii de credite pt ca au luat apartamentul. :| Ei bine asta nu in toate cazurile =D
telefoanele ale cu 2 fete sunt doar fitze. iti spun eu cine ar nevoie de asa ceva: cocalari & pitipoance (asta daca stiu ce e ala sau cum se foloseste) in rest inca nu-mi dau cu parerea. go obama!

Anonim spunea...

@ Stefan: Defapt acele telefoane cu doua fete pot fi utile, multi oameni au 2 telefoane (unii chiar 3-4) pentru ca au 2 (sau 3-4) sim-uri diferite (orange, vodafone, cosmote etc.)
Dar majoritatea oamenilor au deja aceste 2-3 telefoane deci cam tarziu au aparut si in Romania. Dar asta nu inseamna ca nu o sa aiba succes...nu stiu. Pret-uri nu stiu sau mai detalii, probabil in viitorul apropiat.
A da, si nu mi se par o fitza, sau pt cocalari si pitipoance! :P