Huidu vs. Badea again (and again...)

A reinceput schimbul de replici! Huidu s-a suparat pentru ca Badea a avut un post intitulat: Pentru Huidu si hidos si Huidu a inteles din asta ca Badea l-a facut pe el hidos. Draga Huidu, hidos era pentru zoso...nu stiu daca ai vazut dar era o poza unde arata traficul si era blogul tau, al lui Mircea si al lui Zoso. Si nu stiu daca ai citit dar scria: Ce faceti pulifricilor? Nu puteti nici cand nu scriu?
Ma rog, nu ii iau apararea lui Badea deloc imi sunt indiferenti amandoi, dar Huidu chiar exagereaza de data asta. Badea face astea doar ca sa vada daca este bagat in seama si cat timp este (pentru ca e bagat in seama..) nu o sa se opreasca, parerea mea. Asta nu inseamna ca in articolele pe care le scrii, Serban, trebuie sa-i scrii fara majuscule, asta chiar e urat. Unul dintre articolele lui Huidu are 800 ce comentarii, acum chiar l-a intrecut pe Badea, cel putin in comentarii.
Marti, Huidu a revenit cu un articol "Avem un jeg! Cum rezolvam?" in care scrie asa despre Badea:
Atat timp cat sfertodocti cu freza si infatisare de gigolo ratat ca mircea badea or sa reprezinte vocea romanilor, n-avem nici o sansa sa intram in normalitate!
Chiar m-am saturat de acest "razboi", prea exagereaza!

0 comentarii: