Google are logo nou + update despre starea blogului

OK, in primul rand vreau sa clarific un lucru. Am revenit, si de data aceasta e pe bune! Stiu ca in ultimele 2 luni m-am pus pe leneveala si n-am avut nici un chef de blog. Am zis in loc sa scriu tampenii neinteresante mai bine iau o pauza neanuntata. Ce-i drept exista si consecinte! Traficul mi-a scazut drastic, insa cand m-am decis sa iau aceasta pauza mi-am asumat acest risc. De maine revin cu articole "fresh", noi noute si sper eu cat mai interesante si pe placul vostru! Sa ne recitim cu bine!



Google isi schimba logo-ul cu ocazia Earth Day aka. Ziua Pamantului! Acest logo mi se pare foarte reusit, mi-a atras atentia imediat! Este plin de energie si de culori!

P.S.: Vor urma cateva schimbari, imbunatatiri pe blog in viitorul apropriat. Ca sa dau cateva exemple: tema noua, eventual cont pe twitter (?) si poate in curand ma mut pe wordpress, inca nu m-am hotarat. :)
Pornesc din nou pe un drum de a avea un blog cat mai interesant ... parca e iarasi acea zi cand am apasat prima oare pe butonul 'PUBLICATI POSTARE' ! :)

2 comentarii:

son of alerik spunea...

Te-am adaugat si eu la blogroll. Multa bafta!

Boogie spunea...

Multumesc! La fel si tie, bafta iti doresc! ;)